RODE NEUZEN - VERTIER & PLEZIER

DE TICKETVERKOOP IS AFGESLOTEN!!!

Don Bosco Hechtel nodigt u graag uit op onze unieke Rode Neuzen-avond 2022! Op vrijdag 13 mei wordt onze sporthal omgetoverd tot een gezellige zaal waar je de hele avond kan genieten van comedy, improvisatietheater en muziek.

Met zijn niet alledaagse beroep, zijnde militair binnen Defensie, heeft Yannick Noben een specifieke droge humor. Yannick zijn specialisatie is ontmijnen en hier uit ontstaan dan ook veel van zijn ergernissen. Of het nu gaat over bommen die niet af gaan, handdoekleggers op hotels of het kersverse vaderschap, Yannick (hier komt ie) … blaast alles op!

MaTTaB belooft jou verschillende lachsalvo’s vullend voor een hele zaal! Een stoomtrein van hilarische scenes dendert over jouw lachspieren. Hun spelplezier is zo aanstekelijk als de Mexicaanse griep. Ze wekken meer energie op dan een windmolen achter een reuzenreet. Soit, reden genoeg om eens een spot op hun te richten.
MaTTaB staat 12 jaar op de planken met cocktails van theater, cabaret, improvisatie, DJ-sets en een gerechtsdeurwaarder. Hun recente Good Deeds Tour is 1 grote benefiet. 

Verder vullen we onze avond met volk van “eigen huis”: Don Bosco schoolband en Zita Fontana zorgen voor de muzikale intermezzo’s. En dat allemaal voor het goede doel. Steun Rode Neuzen Dag 2022!