Don Bosco zoektocht

Margherita

!!!De zoektocht zal van 07/07/2021 tot 17/08/2021 niet beschikbaar zijn!!!

Je kan terug deelnemen van 17/08/2021 tot 31/08/2021

Welkom op onze zoektocht!

Door aan de zoektocht deel te nemen, krijgen jullie een rondleiding op ons schoolterrein en leren jullie de school beter kennen. Ga samen met Giovanni en Margherita op pad en bereik de eindbestemming waar er een geschenkje op jullie ligt te wachten.

Het verloop van de zoektocht.

Om het einddoel te bereiken ga je gebruik moeten maken van je richtingsgevoel en vaardigheden met een kompas. Je krijgt van ons de coördinaten van de eerste ‘tip’, deze geeft je extra uitleg over de school en de coördinaten van de volgende ‘tip’. Door dit steeds te herhalen, ontdek je het schoolterrein en kom je tot slot aan de schatkist met een klein geschenkje.

Waar start de zoektocht?

De zoektocht start op 51.115466, 5.364834 Om te starten raden we aan de coördinaten in te geven in de Google Maps-app of door te klikken op de coördinaten. Dit zal je naar de startlocatie brengen. Dit doe je best als volgt:

  1. Open de Google Maps-app. op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Typ uw coördinaten in het zoekvak bovenaan. Hier volgen enkele voorbeelden van geaccepteerde notaties: Graden, minuten en seconden (DMS): 41°24’12.2″N 2°10’26.5″E. of 41.24122, 2.10255
  3. U ziet een speld op uw coördinaten.
 

Als u één keer gestart bent, raden we aan gebruik te maken van het kompas van je gsm. Dit zorgt namelijk voor een extra moeilijkheid/uitdaging. Stel dat dit niet lukt, kan u altijd terugvallen op de Google Maps-app.

Wat moet je nu juist zoeken?

Wat je juist zoekt is een verrassing, maar je zoekt kleine containertjes/doosjes met een stukje papier in. Deze container kan allerhande vormen aannemen en dus overal verstopt zijn. Eens je de container met de tip/informatie gevonden hebt, vragen we wel het terug te verstoppen zoals jullie het aangetroffen hebben. Zo blijft de zoektocht voor de volgende deelnemers even leuk.

Een extra tip!

We raden aan om ontsmettende handgel mee te nemen. Zo kan u voor en na het openen van de cache je handen even ontsmetten.
 

Bedankt om deel te nemen en vergeet vooral niet te genieten! 

Giovanni